Cursuri online de studiu biblic. A doua lectie. Prima tema

Cursuri online de studiu biblic.

A doua lectie, prima tema

300px-Torah_and_jadNu avem o taxa de studiu pentru cursul biblic online.  Persoanele care doresc pot oferi donatii in contul Scolii Biblice Nazaret: cont bancar Banca Transilvania: RO20BTRLRONCRT0352484202   – numele contului: Mares Cristina

Cititorii care urmaresc acest curs si doresc un atestat la finalul lectiilor consacrate Vechiului Testament sunt rugati sa precizeze acest lucru la adresa scoalabiblica@yahoo.fr. Acestia vor primi la aceasta adresa o fisa de evaluare dupa fiecare lectie (în total zece).

Lectia a 2-a din 10.  Primele cinci carti ale Bibliei. Pentateuhul

Prima tema

1. Introducere în Pentateuh: Document Word: Pentateuhul, prezentare generala

2. Sa descoperim Vechiul Testament.  Documente PPT: Introducere în Vechiul Testament

3. Bucuria de a citi Biblia. Text biblic audio, Geneza 18. Vizita celor trei oameni.

4. Un plan  de viata minunat: sa citesc Biblia într-un an, începând de astazi. Va propun în aceasta saptamâna urmatorul text: Iob, capitolele 21-28

5.  Bibliografie. Texte recomandate pentru  a fi citite: Introducere în Biblie

Dragi prieteni ai Bibliei, va multumesc pentru fidelitate si pentru fisele de evaluare trimise dupa primele 5 teme. Mai astept si in aceasta saptamana aceste fise.

Am început a doua lectie, „Introducere în primele cinci carti ale Bibliei”. Va fi un itinerariu foarte interesant prin istoria începuturilor si prin epopeea patriarhilor. Va invit sa cititi materialele si sa ne urmati pe acest drum special de studiu biblic.

Cristina Mares

 

 

Comments are closed.