Cursuri online de studiu biblic. Prima lectie, a cincea tema. Fisa de lucru

Cursuri online de studiu biblic.

Prima lectie, a cincea tema

index

Nu avem o taxa de studiu pentru cursul biblic online.  Persoanele care doresc pot oferi donatii in contul Scolii Biblice Nazaret: cont bancar Banca Transilvania: RO20BTRLRONCRT0352484202   – numele contului: Mares Cristina

Cititorii care urmaresc acest curs si doresc un atestat la finalul lectiilor consacrate Vechiului Testament sunt rugati sa precizeze acest lucru la adresa scoalabiblica@yahoo.fr. Acestia vor primi la aceasta adresa o fisa de evaluare dupa fiecare lectie (în total zece).

Lectia 1 din 10.  Introducere în Vechiul Testament

A cincea tema

1. Geografia Tarii Sfinte: Document Word: Geografie. Tara Sfanta

2. Prima  Fisa de Evaluare dupa prima lectie. Persoanele care doresc sa primeasca un atestat dupa cele 10 lectii despre Vechiul Testament sunt invitate sa completeze fisa de evaluare a primei lectii si sa o trimita la adresa de e-mail: scoalabiblica@yahoo.fr. Lect. dr. Cristina Mares va evalua aceste fise si veti primi rezultatele în scurt timp.  Calificativele sunt: Foarte Bine, Bine, Suficient.

Document Word: Prima Fisa de Evaluare

3. Sa descoperim geografia Tarii Sfinte.  Documente PPT: Geografia Tarii SfinteMarea Moarta

4. Sa cunoastem Biblia! Document PPT: Sa descoperim Biblia

5. Test biblic: Test biblic. Introducere în Vechiul Testament

6. Bucuria de a citi Biblia. Text biblic audio, Geneza 18. Vizita celor trei oameni.

7. Un plan  de viata minunat: sa citesc Biblia într-un an, începând de astazi. Va propun în aceasta saptamâna urmatorul text: Iob, capitolele 14-20

8.  Bibliografie. Texte recomandate pentru  a fi citite: Introducere în Biblie

Am încheiat, dragi prieteni, prima lectie, cu cinci teme. Va astept saptamâna viitoare pentru a începe a doua lectie. Nu va dezvalui titlul, sa fie surpriza. Astept fisele de evaluare, din partea celor curajosi. Mult succes!

Cristina Mares

 

Comments are closed.